Simpel, zonder fratsen.

  

Preventief

Een beveiligingscamera werkt vaak al preventief en als er toch wat gebeurt, dan heeft u opnames. Het is van groot belang dat deze camera's scherpe beelden leveren en ook in het donker goed kunnen waarnemen. Zelfs bij het dragen van capuchons zijn er veel herkenningspunten die kunnen leiden tot de dader.

Wij maken het simpel en houden het zo

Wij begrijpen dat veel mensen afhaken bij het aanschaffen van een beveiligingscamera als er gesproken wordt over portforwarding, IP adressen en reeksen, FPS en kbps, motion detection, intruder detection, non-stop second stream recording.... 
SimpeleCamerabeveiliging.nl is er om het simpeler te maken, wij kunnen vooraf alles voor u instellen of u op afstand helpen met het instellen. U koopt een camera en of opname systeem en kunt meteen aan de slag. Met elke minuut een foto schiet u niets op, dat is van vroeger, onze systemen nemen in Full HD Kleur op, tot 50 frames per seconde.

Installatie

Het installeren van een camera systeem is niet moeilijk, het is een kwestie van de camera ophangen, een goede plaats voor de eventuele recorder vaststellen, een netwerk kabel per apparaat op uw internet modem aansluiten en de voeding aansluiten. De voedingskabel kunt u eventueel vervangen door PoE, Power over Ethernet, waarbij u slechts 1 kabel per camera nodig heeft. Uitrichten doet u pas als u beeld heeft.

Mocht u dit niet zien zitten of u moet grote afstanden overbruggen en misschien zelfs door een muur heen, dan kunnen wij u in contact brengen met een installatiebedrijf die dat voor u kan doen. Wij beperken ons tot het instellen van de systemen.

WABP Buurtpreventie

SimpeleCamerabeveiliging.nl steunt WABP Buurtpreventie initiatieven. Bij collectieve aanschaf van camera's in een wijk kunnen wij een aantrekkelijke korting geven. 
Een beveiligingscamera moet als hoofddoel hebben 'het beveiligen van uw eigendom of erf.' Indien daarop een stukje openbare weg zichtbaar is, dan is dat geen probleem, het kan zelfs helpen als er in uw wijk wat gebeurd is en de dader(s) bij u langs liepen. 
Samen staan we sterk!

Dierenverblijf

Naast inbraak preventie zijn camera's uiteraard voor veel meer doeleinden geschikt. U kunt bijvoorbeeld op een eenvoudige manier een oogje in het zeil houden bij uw dierenverblijf, bijvoorbeeld een paardenstal, of kinderboerderij, zonder er steeds heen te hoeven lopen. U kunt zich dan met andere activiteiten bezig houden.

Auto of boot

Is uw auto voor de zoveelste keer bekrast of wilt u een oogje houden op uw bootje aan de Linge? Onze camera's kunnen u een foto e-mailen als er iemand in de buurt komt. Een aantal camera's kunnen zelfs een fictieve lijn bewaken, als er iemand doorheen loopt, dan e-mailt de camera u een foto.